Τα Dolci di Μontagna παράγονται στο Roverè Veronese, ένα ορεινό θέρετρο σε υψόμετρο 900 μέτρων. Η εταιρεία διαθέτει 3 γραμμές παραγωγής σχεδιασμένες και κατασκευασμένες με τεχνολογίες αιχμής για την παραγωγή μπισκότων, μπισκότων βερίκοκου & αμυγδάλου και σφολιάτας. Ολόκληρο το σύστημα παραγωγής αναπτύσσεται σε μεγάλο βαθμό με αυτοματοποιημένο τρόπο, από την αποθήκευση των πρώτων υλών έως τη δοσολογία των μειγμάτων, από τη συσκευασία έως την παλετοποίηση. Οι συνεχείς τεχνολογικές και παραγωγικές επενδύσεις επιτρέπουν στην εταιρεία να ανταγωνιστεί στην προσφορά με σεβασμό στις παραμέτρους ποιότητας/τιμής και να κερδίσει την εμπιστοσύνη των εθνικών και διεθνών βιομηχανιών και διανομέων.
Ως εγγύηση της επωνυμίας «I Dolci di Montagna», η εταιρεία προσφέρει την εικόνα της παγιωμένης ποιότητας στην εθνική και διεθνή αγορά, με στόχο τη διάκριση των προϊόντων για τη φυσική τους αυθεντικότητα. Οι συνταγές, μάλιστα, ενώ προσαρμόζονται στους νέους κανονισμούς για τα τρόφιμα, παραμένουν αυτές του παρελθόντος και γίνονται με πρώτες ύλες όπως αλεύρι, φρέσκα αυγά και ζάχαρη υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερη φροντίδα του προϊόντος, συνδυάζοντας έτσι τη γεύση της παράδοσης με μια συνεχή τεχνολογική καινοτομία.
Dolci di Montagna
Σαβαγιάρ | 200g
Κιβώτια 20 Τμχ
Dolci di Montagna
Σφολιατίνες | 200g
Κιβώτια 20 Τμχ