Νέα

Anna Faggio Άλλειμα μπισκότου

Anna Faggio άλλειμα speculoos παραδοσιακού μπισκότου Βελγίου

Η ιστορία της Anna Faggio εκτείνεται σχεδόν τρεις αιώνες. Η ιστορία ξεκινά το 1870 όταν ο Eduard De Beukelaer αρχίζει να ψήνει μπισκότα στο εργαστήριό του στην Αμβέρσα. Έγιναν τόσο αρεστοί που το 1917 ανοίγει τη δική του σχολή αρτοποιίας για να εξασφαλίσει τη συνέχεια, την ποιότητα και τη φιλοσοφία της εταιρείας του. Το έργο συνεχίζει ο γιος του που επεκτείνει και εκσυγχρονίζει περαιτέρω το εργοστάσιο μπισκότων. Μια γενιά αργότερα, εμπνευσμένη από τη σκληρή δουλειά του παππού και του πατέρα της και την επιτυχημένη επιχειρηματικότητα, η κ. Anke De Beukelaer αποφασίζει να συνεχίσει την οικογενειακή κληρονομιά. Το 1987 αναπτύσσει τη δική της σειρά από υπέροχα μπισκότα και σοκολάτες, κι έτσι γεννιέται η Anna Faggio.

Πρόσφατα η Anna Faggio επεκτάθηκε και στην αγορά των biscuit spread, υπέροχης κρέμας από τα παραδοσιακά speculoos μπισκότα Βελγίου, σε δύο υφές, creamy και τραγανό crunchy.

3902-anna-faggio-caramelized-biscuit-spread-creamy-400g

Creamy Biscuit Spread | 400g

Κιβώτια 12 Τμχ

3903-anna-faggio-caramelized-biscuit-spread-crunchy-400g

Crunchy Biscuit Spread | 400g

Κιβώτια 12 Τμχ