Νέα

Anna Faggio Μπισκότα

Anna Faggio Speculoos Παραδοσιακά μπιστκότα Βελγίου

Η ιστορία της Anna Faggio εκτείνεται σχεδόν τρεις αιώνες. Η ιστορία ξεκινά το 1870 όταν ο Eduard De Beukelaer αρχίζει να ψήνει μπισκότα στο εργαστήριό του στην Αμβέρσα. Έγιναν τόσο αρεστοί που το 1917 ανοίγει τη δική του σχολή αρτοποιίας για να εξασφαλίσει τη συνέχεια, την ποιότητα και τη φιλοσοφία της εταιρείας του. Το έργο συνεχίζει ο γιος του που επεκτείνει και εκσυγχρονίζει περαιτέρω το εργοστάσιο μπισκότων.

Μια γενιά αργότερα, εμπνευσμένη από τη σκληρή δουλειά του παππού και του πατέρα της και την επιτυχημένη επιχειρηματικότητα, η κ. Anke De Beukelaer αποφασίζει να συνεχίσει την οικογενειακή κληρονομιά. Το 1987 αναπτύσσει τη δική της σειρά από υπέροχα μπισκότα και σοκολάτες, κι έτσι γεννιέται η Anna Faggio. Η Anna Faggio προέρχεται από την Anna, την ιταλική εκδοχή του μικρού της ονόματος και την Faggio, την ιταλική μετάφραση της οξιάς (beuk στα ολλανδικά), που αναφέρεται στον παππού της, Eduard De Beukelaer.

3904-anna-faggio-mpiskoto-biscuit-cafecrisp-200g

Creamy Biscuit Spread | 400g

Κιβώτια 12 Τμχ

3901-anna-faggio-mpiskoto-cafecrisp-atomiko-syskevasia-200-temaxia-1200g

Crunchy Biscuit Spread | 400g

Κιβώτια 12 Τμχ

3900-anna-faggio-mpiskoto-cafecrisp-atomiko-25-temaxia-150g.png

Crunchy Biscuit Spread | 400g

Κιβώτια 12 Τμχ